Bierfusten kopen – Gratis bezorging van bierfusten

Bierfust kopen – Gratis bezorging van bierfusten.

Biervaten kopen voor de horeca of evenement? wij zijn goedkoop en bezorgen gratis vanaf 80 liter. Een bierfust koop je niet zomaar overal, en daarbij is een bierfust nou niet makkelijk te bierfust kopenvervoeren. Bij Rigo Bier bent u aan het juiste adres om eenvoudig het biervat te laten bezorgen en de emballage te regelen. Naast bierfusten is het ook mogelijk om de biertap te huren of een complete uitzetwagen.

Rigo Bier heeft een eigen merk Bier gebrouwen in Duitsland volgens het Rheinheitsgebot. Door onze grote horeca klantenkring zijn de prijzen van deze bierfusten zeer concurrerend te noemen. Verder is het ook mogelijk om andere merken bierfusten te kopen zoals Grolsch, Heineken, Brand Bier, Amstel, Bavaria en meer bier merken.

Stappenplan bierfust bestellen

  1. Bestel de gewenste bierfust in onze webshop
  2. Vul eventuele emballage in (deze worden direct verrekend)
  3. Voor Maandag 18u besteld? de bierfusten worden dezelfde week geleverd
  4. Na bevestiging nemen wij contact op voor de bezorg dag

Bierfust van Rigo Bier

Ons eigen biermerk zit in een roestvrijstalen bierfust wat de hygiëne ten goede komt. Dit bier wordt gebrouwen in het Harz gebergte in Duitsland en is een biertje met een zacht en frisse dronk. Ons bier bevat alleen mout, hop, water en gist en bevat 5% alcohol.

Bierfust prijzen Rigo Bier

rigobier-bierfust– RIGO BIER 30L (ZACHTE PILS)  €43,-
– RIGO BIER 50L (ZACHTE PILS) €59,-

– RIGO BIER 30L (PREMIUM) €43,-
– RIGO BIER 50L (PREMIUM) €59,-

Door |2018-05-04T13:31:56+00:00november 14th, 2016|Nieuws|