/Verhuur
Verhuur2018-05-04T13:19:49+00:00

Biertap huren voor op je evenement.

Biertap huren? Bij huren van biertap en afname bierfusten gratis de benodigde koolzuur!!

Onze tapverhuurafdeling kan voor ieder feest of evenement er voor zorgen dat u altijd een perfect gekoeld biertje tapt.

In ons arrangement hebben wij altijd de beste oplossing voor uw feest of evenement. Onze tafelkoeler kunt u op iedere tafel plaatsen. Voor kleinere feesten kunt u met deze biertap op een avond circa 6 fusten á 50 liter leeg tappen, dat zijn circa 1300 glazen zonder dat het bier lauw wordt. Het bier is gekoeld op 4 graden.

Onze verrijdbare buffetkoelers zijn voorzien van een tap-blad met spoelbak en één of twee tapkranen. Bij het huren van een biertap wordt water gekoeld, daardoor kunt u de hele avond of dag door tappen. Bij grote evenementen plaatsen wij meestal een voor koeler. Afmeting van de buffetkoelers is 1 tot 2,5 meter.

Biertap huren

In onze koelwagens kunt u circa 40 fusten bier plaatsen, maar ook kunt u er frisdranken en overige producten in koelen. Als de buitentemperatuur erg warm is, blijft de koelwagen zonder problemen 3 of 4 graden.
Onze uitzet tapwagens, 4, 6 of 8 kanten uitzetbaar, zijn voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan spoelbakken, koelkastflessen, koeling 2 of 4 tappunten, watergekoeld, elektrische aansluiting 230 volt plaatsen.
Op iedere plaats kunt u zonder problemen 24 uur door tappen, ook bij hoge buitentemperaturen kunt u voor koelen met onze koelwagen. Wanneer er te weinig ruimte is, is het mogelijk een tussen koeler te plaatsen. Afmeting van de uitgeklapte wagen is ongeveer 4×4 meter en de achtkantige wagen 7×7 meter. Wij kunnen in communicatie voor een feest of –partytenten zorgen in iedere maat.
Dus wilt u een biertap huren voor je evenement? U bent bij Rigo Bier aan het goede adres. Bekijk en huur uw biertap en andere benodigdheden hieronder.