Biertappen huren voor evenementen

Bent u een evenement aan het organiseren en bent u daarbij op zoek naar biertappen om te huren? Wij hebben de oplossing. Onze tapverhuur afdeling zorgt er gegarandeerd voor dat u een lekker gekoeld biertje kan tappen.
Ons assortiment een geschikte tapinstallatie voor soort feest. Zo verhuren wij een tafeltap, een verrijdbare biertap en een uitzet tapwagen. Naast de verschillende soorten biertappen verhuren we bij Rigo Bier ook een koelwagen, zo houdt u het bier of de frisdranken op een goede temperatuur.  Huurt u een biertap bij ons in combinatie met het aankopen van bierfusten, krijgt u van ons gratis de benodigde koolzuur erbij.
Dus wilt u biertappen huren? Biergroothandel Rigo Bier regelt dat voor u.

Verrijdbare biertap

Biertappen hurenMet onze verrijdbare biertap  kunt u met gemak 20 bierfusten leeg tappen.  Het bier wordt gekoeld op 4 graden en wordt uiteraard niet lauw. Deze biertap is te huren voor € 80,00. Let op, deze prijs is exclusief btw. Deze tap is extreem handig voor als u een feest organiseert. Het is makkelijk te installeren en nog makkelijker te gebruiken.

Tafeltap

Een ander zeer geschikte biertap is onze tafeltap. Deze tap is wellicht meer geschikt voor een wat kleiner feest. Tafel biertappen hurenDe tafeltap kan op elke tafel aangesloten worden en tapt de hele dag heerlijk gekoeld bier. Het bier wordt ook hier op 4 graden gekoeld. De prijs van de tafeltap exclusief btw is € 55,00. Organiseert u dus een wat kleiner feest en wilt u één biertap of meerdere biertappen huren, dan is deze tafeltap uiterst geschikt. De Tafeltap kan met gemak 10 bierfusten weg tappen.

Uitzet biertap wagen

Onze uitzetwagens zijn vanuit 4, 6 of 8 kanten beschikbaar. Deze biertap wagens zijn voorzien van alle benodigdheden Uitzetwagen biertappen hurenom een lange tijd bier te tappen. Denk bij deze benodigdheden bijvoorbeeld aan spoelbakken, koelkastflessen, koeling op 2 of 4 tappunten en elektrische aansluiting van 230 volt. Dit alles maakt het mogelijk dat u gemakkelijk 24 uur door kan tappen. De afmeting van de uitzetwagen is 4×4, de achtkantige wagen is 7×7. Het huren van deze biertap kost € 320,- exclusief btw.

Koelwagens

In de koelwagens van Rigo Bier kunt u ongeveer 40 biervaten plaatsen, uiteraard kunt u er ook frisdranken in plaatsen. Voor het huren van een koelwagen betaalt u € 195,- exclusief btw. Met deze koelwagen blijft het bier, onder welke temperatuur dan ook, altijd 3 á 4 graden. Daarnaast kunnen we het bier voor koelen of kan er een tussen koeler geplaatst worden.

Wanneer u naast een biertap ook een partytent wilt, is dit in overleg te regelen met ons.

Door |2018-05-04T13:14:49+00:00maart 21st, 2017|Nieuws|