/Over ons
Over ons2017-12-04T17:07:24+00:00

¨Ons bedrijf, onze trots¨

Familiebedrijf Rigo Bier!

Wij zijn vader en zoon Goeree en al een lange tijd bezig met dit bedrijf Rigo Bier. Uiteraard is het een grote eer om als echt familiebedrijf te mogen opereren in deze markt. Jaren geleden gestart en sindsdien alleen maar groei mogen mee maken in deze toch wel turbulente markt die door vele wet en regelgeving toch niet als standaard bedrijf mag worden gezien.

Dit bedrijf is gestart met het idee om ons eigen bier merk te exploiteren in Nederland. Met een zoektocht naar de perfecte brouwer van ons bier kwamen wij uit in Duitsland, het land met vele kleine bier brouwers die vaak niet ontdekt zijn door het grote publiek maar wel een zeer hoogstaand kwalitatief bier kunnen brouwen.

Wij wilden uitsluitend een kwalitatief hoogstaand biertje brouwen zoals het hoort met uitsluitend gemout graan, water en hop en volgens de reinheitsgebot gebrouwen.

Meer dan alleen eigen bier.

Naast ons eigen bier merk leveren wij sinds jaren ook andere bier merken en is het mogelijk om bij ons een complete tap installatie te huren.

Ons familiebedrijf heeft door de jaren heen de kennis opgebouwd om meer dan bier alleen te hebben.

Niet alleen de horeca is klant bij ons maar ook de particulier, studenten verenigingen, clubs en nog vele andere zijn klant bij ons. Iedereen die op zijn feestje, evenement, bijeenkomst een lekker koud biertje wil tappen kan bij ons terecht.

Wij komen het graag gratis bij u brengen.

Vader en Zoon Goeree